Hva gjør man om man vil ha et hotell med egne ølkraner på rommene? Jo, man gjør som det skotske bryggeriet Brewdog og starter en kronerulling blant sine mange venner på sosiale medier.

Over 320 millioner kroner i ny kapital behøver bryggeriet for å gjennomfør drømmen om et hotell med tappekraner på rommene. Hotelldrømmen skal bygges nesten vegg i vegg med bryggeriet og ha rør direkte fra bryggeriet og opp på de rommene som man ser for seg at øl-entusiaster vil kjempe om å få booke. Hva det vil koste å bo på hotellet og hvordan øl-regningen skal betales, vet man ennå ikke. For først må man skrape sammen pengene til bygget.

Det er ikke første gangen bryggerne på Brewdog benytter kronerulling for å finansiere en ekspansjon. Forrige gangen skrapte de sammen rundt 90 millioner kroner for å nå målene sine, i følge den svenske finansavisen Mentor Newsroom.

Selv om de skal skrape sammen en sum som er fire ganger så stor, denne gangen, er bryggerne sikker på å nå målet. For de vil ikke bare ha en kronerulling på sosiale medier, de vil også legge ut 526316 aksjer til for bryggeriets venner. Den minste posten man kan investere i, vil være to aksjer til cirka 1200 kroner. Så er du tørst, har lyst til å bo på et hotell med tappekraner på rommet og samtidig være medeier av et bryggeriet, så er det nå man bør slå til.

Kilde: Mentor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.