Det store høst salget på Vinmonopolet er godt i gang.

Men fortsatt kan du finne en del godbiter. Om vi kikker på Markus Molitor Ürziger Würzgarten Riesling Auslese*** Feinherb 2011, så er den satt ned med over 200 kr til 199,- En elegant vin som man virkelig bør prøve å sikre seg noen flasker av. Og har man råd og planlegger julegavene allerede nå, så er Giusto di Notri 2006/2007 et bra kjøp. Den er satt ned med drøye hundrelappen til cirka 497,- Også italienske Ioppa Stransi 2007 er satt ned med hundrelappen til 242,90. En vin som jeg ga 88 poeng og er verd vært øre.

En annen, om man har stor nok lommebok, er Leitz Rüdesheimer Berg Roseneck Riesling Trocken Katerloch 2013 som er satt ned til 599,- Fra Leitz er det en rekke viner som er verd å sjekke nærmere. (Se listen i bunnen av artikkelen) Etter min mening, så er Leitz en av de bedre produsentene i Rheingau.

Helt til slutt vil jeg ta med en bag in box som jeg har hørt veldig mye bra om. Vicchiomaggio Ripa delle Mandorle fra Italia, er satt ned til 389,90. Smaksnotater på denne vinen kommer neste uke.

Hele listen på salget, finner du her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.