To fantastiske øl fra Sverige som passer i hvilken som helst handlekurv.

Mohawk Brewing fra Täby utenfor Stockholm, er et av de mer spennende mikrobryggeriene i Sverige. En posisjon de har nådd på en bemerkelsesverdig kort tid. Bryggeriet ble nemlig grunnlagt 2010 av Stefan Gustavsson og Wicked Wine.

6Mohawk Blizzard Imperial Porter 9,70 %

Et mørkebrun, nesten svart i fargen. Et fint grått skum som forsvinner relativt hurtig. Nydelig duft av humle, kaffe, brød og sjokolade. Smaken har en veldig god fylde, god sødme, hint av kaffe og sjokolade. En lang og god ettersmak med perfekt bitterhet. En porter som passer glimrende sammen med sjokolade og sjokoladekaker. Vær obs på den høye alkoholen så nyt den i begrensede mengder.

6Mohawk BlizzardMohawk Snowmelter Seasonal Imperial Stout 11%

Denne blir egentlig lansert som en juleøl, noe Godt Drikkes testpanel av juleøl var uenig i. Det eneste man ble enig om, var at det var en utrolig god øl til dessert som inneholdt sjokolade.

Fargen er nesten svart som natta, god duft av kaffe, sjokolade og røsted malt. Smaken lever virkelig godt sammen med duften med sin smak av kaffe, sjokolade, karamell og hint av nøtter. Del en flaske med noen gode venner, finn frem favoritt sjokoladen og nyt ølen og hverandres selskap. Dette er en sjelden god opplevelse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.