To spennende arrangement med vin fra Piemonte.

Den første opplevelsen skjer hos Sindre på Helmersen Delikatesser & Vinbar den 28 november. Og det er ikke hvilken som helst vinsmaking, men med Vinory, en vinprodusent som holder til i Piemonte, Nord-Italia, som er anerkjent som et av verdens beste vinområder!

Det produseres i dag Vinory-vin fra 12 hektar med egeneide vinmarker som ligger i Barolo-, Barbaresco-, Roero- og Nizza Monferrato området og denne kvelden skal vi smake oss gjennom hele 7 kvalitetsviner.

Vinory har etablert et meget spennende team med noen av de beste vinmakerne i Piemonte som utfyller hverandre, sikrer bærekraftig produksjon og ulike stilarter på vinene.

Vinene representerer jordsmonnet på den enkelte vinmark, og det arbeides både på den tradisjonelle og modernistiske metoden.

Til vinene vil det bli servert skinker, salamier og oster😊

Her blir det super stemning! Velkommen!

Varighet ca. 2 timer.

Sted: Helmersen Delikatesser & Vinbar , TROMSØ

Billetter kan kjøpes her:

Om dette er et arrangement du synes er spennende, så sett et hjerte på like og bli med på trekning av 2 billetter. Vinneren vil få beskjed den 27. november .

Det andre arrangement skjer på MS Gabriele onsdag 29. november.

Dette er også med vinprodusenten Vinory og Cruise-Service til et fantastisk seilas utenfor Tromsø. Det blir god mat med anbefalte viner ombord i flotte MS Gabriele.

MS Gabriele er registrert for 195 passasjerer og alle seter har tilgang til bord.

På billetten får du deilig skinke, salami, ost og brød samt 5 kvalitetsviner som blir presentert av sommelier og daglig leder i Vino Piemonte; Kjetil Blomvik.

Ombordstigning senest kl. 18:30 fra piren nedenfor kjøpesenteret Alti Nerstranda, ved kai 1.

Vær presis! Varighet ca. 3 1/2 timer.

Pris pr person kr 1 495. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett.

Billetter finner du her:

Om dette er et arrangement du synes er spennende, så sett et hjerte på like og bli med på trekning av 2 billetter. Vinneren vil få beskjed den 28. november .

3 KOMMENTARER

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.