Domaine Patrick Baudouin ligger i hjertet av Loire-dalen i Frankrike. Patrick Baudouin har etablert seg som en av de fremste produsentene av biodynamiske viner i regionen. Dette vinhuset skiller seg ut ved å kombinere tradisjonelle vinmakingsmetoder med bærekraftige metoder, alt for å fremheve terroirets unike karakteristika.

Patrick Baudouin bestemte seg tidlig for å videreføre familiens arv og kunnskap om vinproduksjon. Han begynte å eksperimentere med biodynamiske metoder på 1990-tallet og er en pioner innen økologisk og bærekraftig vinproduksjon i området.

Vinmarkene hans, som strekker seg over ulike appellasjoner, blir behandlet med stor respekt for naturen og jorden. Baudouin tror på å la vinstokkene trives i samsvar med naturens rytme og å tillate at druene uttrykker sin naturlige karakter. Gjennom biodynamisk vinproduksjon og håndverksmessig tilnærming streber Domaine Patrick Baudouin etter å skape viner med finesse, kompleksitet og terroir.

Patrick Baudouin Anjou Clos des Bruandières 2019. Frankrike, Loire, Anjou. Pris kr. 469,90 Poeng: 92/100 Importør: Plus Vini AS

Chenin Blanc. Lys gul med et bitte lite grønt skjær. Herlige dufter av sitrus, epler og bitte litt stikkelsbær. Frisk og fruktig på smak. Perfekt syre. Samme sitrus og epler som i duften. Lang og god ettersmak. Passer glimrende til diverse fiskeretter. Her er det mye vin for pengene. Meget bra kjøp.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.