Det føles alltid litt rart når Tromsø Øl- og Vinfestival er over. Eller som jeg liker å kalle det, Juletrefest for voksene.

Årets festival opplevde jeg som veldig vellykket. Med mange herlige mennesker som så ut som de koste seg, på tross av koronaregler og visse restriksjoner. Men alt fungerte helt som det skulle. Ikke noe særlig med ventetid for å kunne følge 100 personers regelen og de fleste som ikke var i samme kohort holdt stort sett 1 meteren. Og responsen på de to Master Class som var på årets festival, varmet et gammelt vinhjerte.

Derfor vil jeg benytte anledningen til å takke alle utstillerne. De lokale produsentene som sto på hedersplassen midt i lokalet og leverte en opplevelse av de sjeldne. Jeg vil spesielt takke alle vinimportørene, bryggeriet og de med spiritus som styrte alt med en fast hand og ikke lot noen eller noe «flyte ut» til fyll men sørget for at alt var i rammen av hygge og kos.

Så nå er det bare et halv år til, før vi får inn alt i tradisjonelle rammer og vintog med mer. Selv om jeg håper Juletrefest for voksene også kan bli en tradisjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.