Så forsvinner siste rester av Bagatell. Det med en auksjon på vinkjelleren.

Auksjonen er allerede godt i gang og avsluttes den 9. og 10. mars. Det er 5909 flasker som er lagt ut til salg og de er forhåndsvurdert til drøyt 4,5 millioner kroner.

De 5809 flaskene er fordelt på 1202 objekter og det er auksjonshuset Blomqvist som gjennomfører nettauksjonene på vegne av Vinmonopolet.

Auksjonsansvarlig i Vinmonopolet Alexander Hojem forteller at dette er den største største auksjonen i regi av Vinmonopolet.

En bred samling.

– Samlingen er bred, men med godt dokumentert kjøpshistorikk og gode lagringsforhold. Det gjør det lettere å gjøre forhåndsvurdering. De aller fleste av flaskene er kjøpt i Norge, mens noen av de mer spesielle objektene er kjøpt via spesialistforhandlere i utlandet,

– En rekke regioner er representert med forskjellige produsenter, årganger og formater. Hovedtyngden er på klassiske områder, hvor Bordeaux, Toscana og Burgund er regionene med flest forskjellige objekter.

– Det blir over 150 flasker med rød grand cru Burgund, over 1 300 flasker fra Bordeaux, og mange av de klassifiserte slottene er representert. Det vil bli presentert seksliters flasker fra Bordeaux og mange magnumflasker fra forskjellige regioner, oppsummerer Alexander

Godt Drikke mener:

Godt Drikke synes noen av vinene er overvurdert og prisene er allerede litt for høye. Så tenk deg godt om før du legger et bud.

Du kan legge inn bud frem til avslutning den 9. og 10. mars. Begge dager begynner avslutningen kl 18:30.

Gå til Blomqvist.no for å se katalog og legge inn bud.

Kilde: Vinmonopolet.

 

 

5 KOMMENTARER

 1. Hei.

  Ser du skriver at enkelte er overpriset / vurdert for høyt. Har du noen eksempeler fra auksjonen på dette? Gjerne også tips til de som kan være et godt kjøp! Nybegynner som gjerne skulle hatt litt veiledning i jungelen 🙂

 2. Hei.

  Da jeg er grusomt nysgjerrig på hva som er gode kjøp, også for å lære, vil jeg bare
  sende en friendly reminder 🙂 Flott blogg som har bidratt til at jeg har hatt en fin læringskurve!

  Arne.

 3. Hei igjen.

  Kommer det noen spennende artikkel før auksjonen er slutt? 🙂
  Evt gøy om du oppsummerer litt når det er ferdig, hva som er gode og dårlige kjøp!

  • Hei 🙂
   Jeg har dessverre vært kraftig forkjølet den siste tiden og stort sett ikke skrevet noe som helst. Du har selvfølgelig rett i at jeg skulle ha skrevet mer om auksjonen, men jeg lover å følge med på fremtidige auksjoner og komme med bedre tips.
   Med vennlig hilsen
   Vidar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.