Noen hvitvin på bag in box til påskesola.

Meinklang Heideboden Grüner Veltliner 2020. Østerrike, Burgenland Pris kr. 459,90

Druen er Grüner Veltliner. Gulgrønn på fargen. En frisk, ung duft med sitrus, epler og det lille urteaktige som bare kan kalles lekkert. Smaken er som duften, ungdommelig fruktig. Men allikevel med riktig bra frisk fylde og med samme epler og sitrus som i duften. Riktig bra syre og sødme. Lang ettersmak. Kan brukes til skalldyr og fiske, men best til kos. Meget bra kjøp

Matua Marlborough Sauvignon Blanc 2019. New Zealand, Marlborough. Pris kr. 259,90 (150 cl)

Vinen er laget på Sauvignon Blanc. Fin gulgrønn farge. God duft av sitrus, frukt og små hint av stikkelsbær. God fruktig start, bra fylde med frisk frukt, stikkelsbær og noe sitrus. Meget bra balanse mellom syre og sødme. God ettersmak. Kan brukes til fisk, og kos. Meget bra kjøp!

Zanni Soave 2020. Italia, Veneto, Soave. Pris kr. 414,90

Garganega Drua er Gulgrønn farge. Bra duft av sitrus, frukt samt elegant hint av urter og blomster. God munnfølelse. Frisk og fyldig. Smaken følger duften på en god måte. Bra syre og sødme med en lang og lekker ettersmak. Passer bra sammen med lyst kjøtt og ennå bedre til kos. Bra kjøp.

Schmetterling Riesling. Tyskland, Nahe. Pris kr. 334,90

Riesling. Lys gulgrønn på fargen. Duft av blomster, sitrus og epler. Frisk, fruktig på smak. Sitrus og epler. Bra syre. En god ettersmak. En vin som vil passe fint sammen med lyst kjøtt eller skalldyr. I forhold til pris er det et bra kjøp.

Bree White Chardonnay. Frankrike, Pays d’Oc. Pris kr. 395,-

Lys gulgrønn farge. Duft av epler, sitrus og noe blomst. Riktig frisk og fruktig på smak. Samme epler som i duften. God syre. En riktig bra ettersmak. Passer til fisk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.