Jeg vet ikke om det var etikettene på flaskene til Anne og Jean-Francois Ganevat jeg falt for først.

Men de blir som regel rimelig hurtig glemt når man smaker vinene deres. Personlig synes jeg de lager noe av den beste vinene som produseres fra Jura. Og det sier ikke så litt, for det kommer veldig mye bra derfra.

Ganevat De Toute Beauté Nature 2014. Frankrike. 90 poeng.

Fargen er klar, lys rød. Fin duft av høstens røde bær, hint av urter. Smaken er en opplevelse man bør unne seg. Med god fruktighet, god fylde og de samme bærene som i duften. Nest inntil perfekt syre og sødme. Lang og god ettersmak. Om kalvsteken ennå eksisterer, så er dette den perfekte kombinasjonen. Men den passer også glimrende til kos og diskusjoner. Meget bra kjøp.

DEL
Forrige artikkelAmandi Valdedios Sidra de Asturias Natura.
Neste artikkelGraham Norton og vinen.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR