Ukens Vin.

0

Av og til lurer jeg litt på om ikke Werner Michlits fra Meinklang egentlig er trollmann. Iallfall så er vinene hans noe helt utenom det vanlige. Og Meinklang Konkret er ikke noe unntak. Fargen er mørkt rød, duften er fylt av bjørnebær, blomster og solvarme stener. Ok, den siste lyder ganske så tåpelig, men det er altså den duften. Og det er en duft som gjør at man står lenge med nesen i glasset. Så til det viktigste. Smaken. Det er en fyldig og mjuk start som gjør at man får lyst til å ta nok en liten slurk, bare for å oppleve starten en gang til. Og det at man finner en fin syre og sødme sammen med krydder og en lang, nydelig ettersmak, gjør ikke opplevelsen noe mindre spennende. Dette er en vin som man kan bruke til biffen eller til kjøttgryter. Meget godt kjøp.

DEL
Forrige artikkelLandsbylegens vinskatt
Neste artikkelUkens Øl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here