Det er  Jared & Tracey Brandt som eier og driver Donkey and Goat Vinery i Berkeley, California.

Og det gjør de med stor suksess. Vinene de produserer er ”naturviner.” Underforstått laget av økodruer og med spontangjæring. Vinen er ikke filtrert og det brukes minimalt eller 2011-prospector-mourvedre-doradoingen svovel.  Men det viktigste er, de lager noen fantastiske viner.

Donkey and Goat The Prospector Mourvedre 2013 USA, California, Sierra Foothills 90 Poeng

Vinen er neste blårød på fargen. En virkelig lekker duft av mørke bær, rått kjøtt og en anelse fat. Lekker fylde på smaken. Bra fruktighet. Lever så absolutt opp til duften med sine mørke bær og hint av fat. Tett på det perfekte når vi snakker om balanse syre og sødme. En riktig lang ettersmak. Ekte kosevin. Siden den ikke er blant de billigste, så spleis med noen venner og få en fantastisk vinopplevelse. Vinen er nemlig verd vært øre.

DEL
Forrige artikkelNår nettene blir lange og kulda setter inn… er det tid for varmt øl.
Neste artikkelUkens Øl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here