Berentsens Brygghus AS i Egersund,  ble etablert i 1895 av kaptein Wilhelm Berentsen. I dag så er det fjerde generasjon, Harald Berentsen, som driver bryggeriet.

Jeg slutter aldri å fasineres av Berentsens Brygghus. Ølet deres er alltid velbrygget, uten dikkedarer, men med solid håndverk. Så derfor var jeg nødt til å smake Berentsens Gullkorn en gang til. Og akkurat som sist år, blir det en sekser på terningen og utnevnt til Ukens Øl.

Berentsens Gullkorn

Ølet har en flott gyllen farge- et fint hvitt skum som holder lenge. En riktig god start for en pils. En elegant duft av humle, malt og hint av gress. Ølet har en god fylde, bra med humle og en fin bitterhet. En god og lang ettersmak. Dette er et øl som passer bra sammen med lyst kjøtt og en god samtale. Meget bra kjøp.

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelDuggfrisk festival i Kristiansand.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here