Ukens Øl.

0

Øl-snadder fra Østerrike.

Meinklang Urkorn

Meinklang Urkorn, brygget av Meinklang. Jo, det er de samme som lager vinen med kua på. Og akkurat som vinen, er denne alen, vellaget, elegant og ikke minst god. Ølet er laget av urkorn og spelt.

Fargen er fin, litt disig, pilsner farget. Fint, hvitt skum. En behagelig mild med litt korn, sitrus og noe humle. Så til det viktigste. Smaken. Fin, lett munnfølelse. Elegant, følger duften på en god måte. En pils som er en riktig tørsteslukker, god sammen med venner og kan nytes til lyst kjøtt. Sa jeg at den er økologisk?

Ølet selges på polet, men siden det kun inneholder 4,7 prosent alkohol, håper jeg en rekke kjøpmenn kjenner sin besøkstid. Dette er en øl som er virkelig verd å ha i øl-hylla.

DEL
Forrige artikkelHotell med øl-kraner på rommene.
Neste artikkel500 millioner dollar på vin.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here