Ukens Øl.

0

Ukens øl kommer fra Mack Mikrobryggeri i Tromsø.

Et amerikansk lagerøl som tidligere var oppkalt etter Motörheads Lemmy. Etter en strid om navnet, besluttet Mack å døpe om ølet og sette bryggerimesteren for Mack Bryggeri, Rune Lennart Andreassen, også kalt Lenny, på etiketten. Bare for å slå det fast en gang for alle, ølet ble ikke mindre rocka av den grunn.

Mack Mikrobryggeri, Lenny, Norge. Tromsø.

Bra disete gyllen farge. Bra skum. Duft av humle, sitrus og det lille ubestemmelige som ikke er en dårlig sak. Fin frisk smak, god munnfølelse med sitrus og hint av urter. Riktig god, tørr ettersmak. Et ekte koseøl. Ølet finner du i et supermarked nær deg. Meget bra kjøp.

DEL
Forrige artikkelNoen anbefalinger til Vinmonopolets september nyheter.
Neste artikkelØl-nyheter fra Vinmonopolet.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here