Grünerløkka Brygghus holder til i Københavngata og har det bra.

Grünerløkka Brygghus ble startet i 2013 i bakgården til Vespa & Humla i Københavngata 2 i Oslo. Så man kan vel ikke for alt i verden påstå at de er blant de eldste mikrobryggeriene i Oslo. Men det de ikke har i alder, har de derimot tatt grundig igjen i kvalitet.  De brygger nemlig noe av det bedre ølet blant den rike floraen av mikrobryggerier i Norge.  Tanken bak bryggeriet var å produsere godt håndverksøl til egne og andres restauranter og barer i lokalområdet. Og det må man vel si at de virkelig har fått til.

Grünerløkka Brygghus Løkka IPA. Norge, Oslo. Pris kr. 70,90 for 50 Cl

Fin disete, gyllengul farge. Bra med hvitt skum.  God duft av sitrus, malt og humle. God fylde på smak. Bra sødme som balanserer bitterheten, som de fleste norske IPA så er det bra med humle men også litt malt og sitrus. Lang og god ettersmak. Passer best til kos. Meget bra kjøp.

FOTO: OSLOS SUPERMARKED.

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelDen gang pils var øl og øl var godt…

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here