Av og til så finner man en porter man aldri har opplevd før. Og det fra et bryggeri som man heller ikke har opplevd før.

Oslo Brewing Co ble etablert i 2015 og målsetningen for bryggeriet er å sette Oslo på kartet igjennom øl. Iallfall ifølge hjemmesiden deres. Om de lykkes? Så til de grader om jeg skal bedømme ut fra ølet jeg har smakt. Selv om akkurat dette ølet er brygget på Arendals Bryggeri.

Oslo Brewing Dream Porter. Norge, Oslo. Pris kr: Kr. 56,50, 33 cl.

Brunsvart på fargen. Et helt fantastisk gråbrunt skum som er til å spise med skje. Duft av sjokolade, lakris og små hint av kaffe og malt. Smaken er litt annerledes enn andre porter. Og det positivt ment. Silkemjuk, fyldig munnfølelse. Samme sjokolade og lakris som i duften samt den lille papirsmaken som jeg elsker i porter. Bra balansert. En forunderlig frisk ettersmak. Et øl som passer glimrende til kos. Meget bra kjøp.

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelVårens viner.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here