Det svenske Poppels Bryggeri fra Gøteborg, ble startet i 2012.

Navnet har de etter det gamle Poppelmans Bryggeri fra 1600 tallet, siden en av de femten gründerne er i slekt med den første Johan Casparsson Poppelman.

På bare noen få år, har Poppels Bryggeri vokst til å bli et av Sveriges største mikrobryggerier med mål om å nå 2 millioner liter øl i året. Spørsmålet er vel da om de kan kalle seg mikrobryggeri lenger.

Poppels Passion Pale Ale. Sverige, Gøteborg. Pris kr. 48,- 

Gyllebrun på fargen med et flott hvitt skum. Herlig duft av frukt og selvfølgelig med masser av pasjonsfrukt, melon samt fine hint av humle. Smaken er fruktig og forunderlig frisk da jeg forventet masser av sødme på grunn av frukten. Meget bra munnfølelse og perfekt balanse mellom sødme og bitterhet. En lang og god ettersmak. Et øl som passer til kos og sol. Et ekte løp og kjøp øl.

DEL
Forrige artikkelUkens Vin.
Neste artikkelHvilket bryggeri vinner eliteserien? Et skjevt blikk på eliteserien i fotball.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here