Ukens løp og kjøp vin.

0

UnknownAv og til, så finner man en vin som er virkelig slår knock out. Etter å ha smuglest aperitiff sin vin anbefaling, må jeg si meg enig. Ukens løp og kjøp vin er IZADI RESERVA 2008. Basisutvalget, kat 6. Pris 129,90.

For virkelig kunne nyte denne vinen, må du like fatlagret vin.  Den har nemlig ligget fjorten måneder på fat og seks måneder på flaske før den ble sluppet på markedet.

Den har flott rød farge og en fin fruktig duft.  Smaken føles fyldig, den balanserer flott mellom syre og sødme. Smaken lever opp til den fine, fruktige duften som virkelig holder hva den lover. Den har en lang, behagelig ettersmak. En vin jeg ville bruke til svin og lam. Som sagt, løp og kjøp denne Rioja. Og det beste med vinen, du kan spare den i flere år. Om man nå orker det da. Unknown-1

DEL
Forrige artikkelStore overraskelser kan være små, og omvendt
Neste artikkelHvem kan man tro på?

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here