I Godt Drikkes lille serie om butikkøl, kommer dagens øl fra Hansa-Borg i byen Bergen. Og rent faktisk har de noen spennende lyse øl som kan kjøpes i en butikk nær deg.

Hansa Spesial Chili Blonde

En klassisk belgisk Blonde, men med en disete gyllen farge med et kraftig gråhvitt skum. Duften er fylt av sitrus og chili. Ikke en dum duft om jeg får si det sånn. Ølet lever opp til duften med sine sterke smakstone av chili, men også sitrus og krydder. Riktig bra bitterhet og en lang, fin ettersmak. Et annerledes sommerøl, men vel verd pengene. Meget bra kjøp!!

Hansa Pilsner Økologisk

Ølet har klassisk pilsnergul farge med et fin, hvitt skum som holder lenge i glasset. Akkurat som den tradisjonelle Hansa Pilsneren, så har den bra duft av humle, sitrus og en anelse brød. Om man kan utrope klassiske norske pils, så er Hansa en av dem. Og sånn er også Hansa Pilsner Økologisk. Bare at den er laget på økologiske råvarer. Derfor, redd miljøet og drikk økologisk. Meget bra kjøp.

Hansa Premium

Helt siden 1994 har Hansa brygget sitt Premium øl. Et øl de brygger både med pilsner- og hvetemalt. Noe som gir ølet et særpreg og for en del øl-nerder, er dette deres favoritt lagerøl. Ølet har en fin gyllen pilsner farge med et bra hvitt skum. Fin og elegant på smak. Hvetemalten gir både friskhet og en god sødme. Nesten for lett å drikke. Positivt ment. Riktig bra kjøp!

DEL
Forrige artikkelEt knippe lyse viner på kartong.
Neste artikkelVilla Cordevigo, en drøm av opplevelser.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here