Noen spennende og annerledes butikkøl.

0

Ukens butikkøl, kommer fra Tromsø Øl- og Vinfestivals samarbeidspartner, Bryggeri 13.

Et lokalt handverks bryggeri i Tromsø. En av nyhetene de vil presentere på festivalen, er to fruktøl.

Bryggeri 13 Butcher Boy. Norge, Tromsø.

Et øl som er brygget på blodappelsin. Gyllen, disete farge. Først var jeg skeptisk til duften da den var litt fremmed for meg. Så det ligger mer på meg enn duften av ølet. Men rent faktisk er det en frisk duft med sitrus og hint av malt. Smaken er frisk, med sitrus og små hint av humle. Bra bitterhet og sødme. Godt ettersmak.  Et øl som fungerer glimrende som sommerøl. Meget bra kjøp.

Bryggeri 13 Pasjonsfrukt Pale Ale. Norge, Tromsø

Et annerledes øl som ligger midt i mellom øl og cider. Fin disete, gyllen farge. Bra fruktig duft med en små hint av malt og blomst. Smaken er frisk, en anelse syrlig med bra bitterhet. En frisk og god ettersmak. Sommerens tørsteslukker? Meget bra kjøp.

Begge ølene kan oppleves på Tromsø Øl- og Vinfestival eller i øltoget.

Billetter finner du her:

DEL
Forrige artikkelNoen bryggerier på Tromsø Øl- og Vinfestival
Neste artikkel92 poeng til E. Michel Premier Cru Extra Brut.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

INGEN KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR