Den 4 juli braker det løs. Ikke med bare med USA sin nasjonaldag men også med 94 nyheter på vinmonopolet.

Om vi ser på noen av nyhetene som kommer, så har vi tidligere omtalt Tariquet Gros Manseng Chardonnay, Bag in Box samt to som løp av sted med seksere på terningen, nemlig Terres Dorees, Jean Paul Brun Beaujolais Classic Chardonnay 2012 og Cantina Zaccagnini Pecorino Abruzzo DOC som virkelig er verdt å prøve. Omtalene finner du her.

Andre hvite bag in box som jeg er nysgjerrig på er en tysker, nemelig Weiss Riesling.

Av andre viner som jeg gleder meg til å smake, må jeg ta med en rødvin, nemlig Cordero della Zoina Colline Novaresi Nebbiolo 2006 fra Piemonte.

Det kommer også en del nye ølsorter i basisutvalget. Av norske øl jeg har lyst til å smake, er Grünerløkka Brygghus Løkka IPA og Ægir Hrist & Mist Hefeweizen samt Aass Premium pils.

Hele slippet finner du her.

Nyheter med bilder juli 2014

DEL
Forrige artikkelStrawberry White Wine Cooler
Neste artikkelTi på topp med franske hvite viner.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here