Jeg er glad for spørsmål om både det ene og det andre. Iallfall så lenge det er drikke relatert.

Så av og til, får jeg spørsmål om hva man bør drikke til brylluper, jubileer og konfirmasjon. Den siste er den enkleste. Konfirmasjon er konfirmantens fest. Ikke foreldre eller gjester, men en ungdom i alderen 13 til 15 år. Derfor synes jeg den skal være alkoholfri. 13 til 15 åringer skal ikke drikke eller nyte alkohol.

Bryllup og diverse jubileer og fester er straks mye vanskeligere. Alt beror jo på hva man skal spise til og hva moroa skal få koste. De fleste av oss har et budsjett å forholde oss til og man vil tross alt at drikke og mat skal harmonere til en rimeligst mulig penge. Så… For å gjøre det enkelt, send meg heller en mail med menyen og hvor mye du ser for deg å bruke pr person/ gjest, så skal jeg prøve å sette sammen en drikke meny. Uansett om det er til bryllup, fest jubileum eller annen høytidsdag.

Mail: vidar@godtdrikke.net

DEL
Forrige artikkelEn eplesnaps og to hjemmelagde likører.
Neste artikkelVinprodusenten COS med de fantastiske vinene.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here