Siden norske politikere i disse valgkamptider har dratt opp norske verdier, hva nå det er, så har Godt Drikke kommet frem til at en norsk verdi er å drikke kaffe.

Her er et par forslag på hva man kan bruke kalde sommerkvelder til. Nemlig å drikke kalde kaffedrinker mens vi spekulerer på om norske verdier er å høre på flåsete politikere.

Først ut er :

Tia flat white russian.

Det du behøver er:
25 ml Jamaican Rum
25 ml Tia Maria
en kopp espresso eller annen knallsterk kaffe
5 ml demerarasukker
Iskald melk.

Det du gjør er å fylle et glass med is-terninger. Ha i alle ingrediensene, rør godt rundt og topp med iskald melk. Om du vil, kan du pynte med sjokoladepulver.

Siden vi har kommet så godt i gang, her er en med popcorn også.

Tia popcorn frappe.

50 ml Tia Maria
50 ml melk.
Dobbel espresso
20 ml popcorn sirup.

Ha alt i en shaker. Fyll opp med is-terninger og rist moroa. Sil over i glass og pynt med popcorn.
Bare sånn kuriosa. Alltid når jeg hører navnet Tia Maria, så assosierer jeg til min mor som i min barndom bruke å nynne på en slager som het ”Tina og Marina.” God nok sang hun den på tysk og da het den ”Zwei kleine Italiener.”

DEL
Forrige artikkelUkens Øl.
Neste artikkelGigantisk vinsvindel i Frankrike.
Fra Wikipedia. Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist. Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö. Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here