Koskenkorva på Coop.

0

Det er ikke den tradisjonelle Koskenkorva som vil bli solgt i Coop butikken, men den såkalte Koskenkorva RTD’s. RTD står for ”ready to drink” og er cocktailer fra landsbyen Koskenkorva.

Idéen til Koskenkorva RTDs var å lansere ikke-søte, naturligsmakende RTD cocktails fra landsbyen Koskenkorva; infusert og brygget med nesten utelukkende lokale råvarer.

Bøndene i Koskenkorva har gjennom generasjoner dedikert seg til produksjonen av en av de høyeste kvalitets-vodkaene i verden. Nå ønsker merkevaren Koskenkorva å utvide porteføljen med et lavalkohol-alternativ til unge og middelaldrende voksne som søker etter et ikke-søtt, naturlig cocktail-alternativ – som er klar for å serveres rett fra flasken. Selv om jeg nok tror at vi som ikke er fullt så unge lenger, også får smake.

To typer.

Det kommer to typer RTD. Den første er Koskenkorva Village Tea, en ferdigmikset cocktail med en frisk og aromtatisk smak av sitron og Earl Grey tea, rundet av med Acacia honning,.

Den andre, er Koskenkorva Blueberry Tonic, med en kombinasjonav Gin & Tonic og forfriskende, modne blåbær. Fruktigheten fra blåbærene sammen med tonene av einebær og bitterheten fra tonicen skal visstnok gi drinken en unik og usammenlignbar smak.

Godt Drikke kommer tilbake med smaksnotater.

Kilde: Pressemelding.

DEL
Forrige artikkelJa til innholdsmerking av øl
Neste artikkelLondon-bar bestilte norsk akevitt for kvinner, laget av kvinner.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here