Helt siden jeg var barn, har Ingrid Espelid Hovig vært en av mine store favoritter.
Mat fra naturens spiskammer

Matauk har gjennom alle tider gitt oss muligheter for å skaffe mat – både for å overleve og til glede og fest. Norske mattradisjoner og matkultur har utviklet seg ved å bruke unike matressurser som vilt, fisk, urter, bær og sopp.

2015 er friluftslivets år. Vi søker en eller flere personer – ildsjeler – som inspirerer og formidler bruk av naturens matressurser på tradisjonelle og nye måter i Ingrid Espelid Hovigs ånd.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris skal deles ut for 22. gang. Prisen består av et diplom og et stipend på 30 000 kroner.

Vi ber om å få begrunnede forslag innen 25. september. Prisen deles ut 29. oktober under Fagdagen for norsk mat.

Hjelp oss å finne en verdig kandidat til Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2015!

Forslag sendes til post@matmerk.no.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris deles ut årlig til en person som har utmerket seg spesielt innen området mat, sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske.

Kilde: Pressemelding.

DEL
Forrige artikkelNytt øl gir vakker hud.
Neste artikkelDen mislykka jegerens kylling.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here