Glimrende øl fra Gvarv.

0

Lindheim Ølkompani holder til i Gvarv i Telemark.

Med andre ord, midt i Norges frukthovedstad. Så det er kanskje ikke så rart at Lindheim Ølkompani og Lindheim Frukt er det samme? Forstått sånn at de to firmaene er en symbiose og at bryggeriet brygger masser av bra øl med frukt. Forøvrig, visste du at det lettere ironiske slagordet til Gvarv er,  «Bit i det sure eplet, stopp på Gvarv?» Om du ikke vil stoppe for frukten, så gjør det for ølet.

Lindheim Nacho Libre IPA.

Et øl fra Lindheim Ølkompani fullstendig uten sure epler eller annen frukt. Men en utmerket IPA. Et relativt alkoholsterkt øl på 7,1 prosent alkohol. En fin brunrød farge, bra skum og en herlig duft av humle, sitrus og noe malt. Smaken er frisk og fruktig med humle og sitrus. Bra balansert sødme og bitterhet. Et glimrende øl til kos og grill. Synd det er så forbanna dyrt. Derfor terningkast 4.

DEL
Forrige artikkelDampet torsk fra Hals.
Neste artikkelNoen økologiske sommerviner.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here