Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Duggfrisk

august 18 - august 19

Duggfrisk er navnet på Kristiansands nye mat- og drikkefestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum.

Over to dager mot slutten av august, nærmere bestemt 18.-19., vil de fremste leverandørene av kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles hos oss. Festivalen er en videreføring av den svært populære «Kristiansand Ølfestival», som tidligere fant sted på Odderøya.


I løpet av denne helgen vil de beste mikrobryggeriene som landet har å by på være tilstede, og vi ønsker å kombinere uforglemmelige smaksopplevelser med konserter og et yrende liv nede ved vannkanten. Fredagen vil i all hovedsak ha fokus på Norges deiligste afterwork, der bedrifter kan reservere bord for ansatte og kunder, men det er selvfølgelig også mulig for private grupper å reservere.

På lørdagen åpner området kl. 12.00. Her vil vi holde på hele dagen med guidede gastronomiske turer gjennom drikkens smaksrikdom og gi folk en mulighet til å møte slaktere, fiskere, bønder og ostemakere i fritt utfold. Deretter legger vi nok en gang til rette for en fin avslutning med nye coverbands og masse moro. Vi vil også dele ut prisen for «Duggfrisks beste øl», invitere en rekke spennende foredragsholdere og generelt meske oss i alt det gode livet har å by på. Vel møtt!

Lenke til billettkjøp:

Detaljer

Start:
august 18
Slutt:
august 19