En lett musserende Italiener.

0
Jeg er litt svak for vinfirma Tommasi. Det  ble grunnlagt i 1902 og har vokst stille og rolig siden den gang.

I dag så er det fjerde generasjon som driver firma og  eier hele 195 hektar vinmark, spredd over stort sett hele Italia. En nyhet på polet, er:

Tommasi Caseo Capinere Gialla Moscato. Terningkast 6.

Den går under kategorien musserende vin, og det er vel i og for seg helt riktig da den er lett musserende. Noe jeg må innrømme er riktig sjarmerende. Den er  strågul med hint av grønne fargetoner. Har en intens, nydelig aromatisk duft.  Fruktig med hint av gule epler, fersken, melon og noe sitrus. Smaken er klassisk Muscatdruer. En lett sødme, fruktig og en godt balansert syre. Fin ettersmak. En vin som passer glimrende til dessert som bakeverk, men også frukt. Personlig synes jeg den passer best til kos, men det er meg det. Meget godt kjøp.

DEL
Forrige artikkelTre øl fra Berlin.
Neste artikkelFor mye alkohol i butikkøl.

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here