Om det er noen som har lurt på hvor Kristiansand Ølfestival ble av, så blir den ikke arrangert i år.

Derimot er navnet på Kristiansands nye mat og ølfestival, Duggfrisk. En videreføring av tildeligere smaksopplevelser.  Det er fler fra den gamle festivalen som er med å arrangerer den nye, samt selvfølgelig en del nytt folk.

Og det er ikke så lite de har å by på. Foruten om lokal mat, kommer det en rekke spennende små bryggerier fra hele Norge. Her finner man alt fra Nøgne Ø, Sundbytunet, Eiker ølfabrikk til Kristiansand Brygghus og mange flere. Og som om ikke det var nok, så blir det også en rekke band som spiller på scenen for å hjelpe til med å svelge ned diverse brygg og lokal mat. Alt kommer til å foregå i Gravane midt i Kristiansand sentrum den 19. til 20 august. Så nå handler det bare om å kjenne sin besøkelsestid og planlegge den helgen godt for å få med seg flest mulig opplevelser.

 

DEL
Forrige artikkelUkens Øl
Neste artikkelRosé og hvitvin fra Italia

Fra Wikipedia.
Vidar Pedersen (født 1956 i Lillestrøm) er en norsk forfatter og journalist.
Han har skrevet kriminalromaner, science fiction og historiske romaner. Arbeidet som journalist for blant annet NDR, SR, TV2 Danmark og Tidningen Arbetet i Malmö.
Vidar Pedersen flyttet fra Norge i til Danmark 1978, der han studerte ved AUC i Ålborg. Etter endte studier, arbeidet han som reporter ved en rekke konfliktområder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here